Kedi (Ceyda Torun over)
Aquarius
The Beguiled
Una mujer fantástica
Jaap van Heusden over In Blue

Oudere recensies

Het zal enige tijd duren voor wij ook het enorme archief van oudere nummers (teruggaand tot 1992) aan deze site hebben toegevoegd. Tot die tijd kunt u altijd de oude site raadplegen.
nieuws

Lichting 2017: Jos van Meerveld

Lichting 2017: Jos van Meerveld
20 August 2017
Deze zomer verschijnt wekelijks een interview met een getalenteerde, pas afgestudeerde regisseur. Dit keer Jos van Meerveld (Filmacademie). In zijn absurdistische fictiefilm Huidzeer esthetiseert hij de nood aan fysiek contact. Van Meerveld: "Bij het einde van de wereld zou ik op de eerste rij zitten met een bak chips."
>> Lees verder

nieuws

It's a wrap: en verder nog in het nieuws deze week

It's a wrap: en verder nog in het nieuws deze week
19 August 2017
Gouden Film voor 100% Coco. Recordaantal deelnemers voor 48 Hour Film Project Rotterdam. Wang Bing wint Gouden Luipaard met Mrs Fang. Kinepolis Jaarbeurs festivallocatie voor NFF. Daniel Craig doet het nog een keer. HBO lijdt onder hacken van hitseries. Maar in India worden lekkers van Game of Thrones aangeklaagd. Ben Sombogaarts nieuweling heet Rafaël. Twee Nederlandse documentaires in race voor European Film Awards. Meesterspion wint prijs in Giffoni. Monsterrechtzaak dreigt over The Walking Dead. Ron Goossens: Low-budget Stuntman geselecteerd voor Amerikaans genrefilmfestival.
>> Lees verder

cover van De Filmkrant